Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами навсякъде пишат, че не става за рециклиране понеже шарнира се затварял отпред, а не като другите и затова.Имам роднина който се занимава с рециклиране на рейки,амортисьори, шарнири и такива неща но и той каза, че не става...нямал някаква машина още и не ставало без нея нз не ги разбирам много тия неща.А къде се занимават с това да видя какво ще измисля ако трябва да им ги пращам, че 400 кинта са си 400 кинта без труда?

Comment

• Точно такава ми е и идеята,защото тегли ту наляво,ту надясно(какво да правиш,кола с предно е все пак) и ми се иска дифт с ограничено приплъзване,та ще се поръчва и пак във филма.
      Към колегата рециклират се шарнирите на долните носачи,няма проблем с това,само ти трябва правилния човек.

Comment

• Кой е правилния човек обаче

Comment

• Този в магазина най-добре.

Comment

• Първоначално публикувано от alfonsovieria Покажи съобщение
            Този в магазина най-добре.
            Това не винаги е най-правилното решение.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Да,но в повечето случай е по-доброто.

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
                Ами навсякъде пишат, че не става за рециклиране понеже шарнира се затварял отпред, а не като другите и затова.Имам роднина който се занимава с рециклиране на рейки,амортисьори, шарнири и такива неща но и той каза, че не става...нямал някаква машина още и не ставало без нея нз не ги разбирам много тия неща.А къде се занимават с това да видя какво ще измисля ако трябва да им ги пращам, че 400 кинта са си 400 кинта без труда?
                Братле,пали колата,и тръгвай за Ст.Загора...при момчетата от автосервиз "Венера".Аз имах скърцане от долен десен шарнир.И,това че скърца не значи че е заминал шарнира...и аз мислех така...но се оказа че колата ми е бетон.Смазаха го,и нямам и помен от скърцане...все едно карам нова кола.

Comment

• Имам един технически въпрос трябва да сменявам задни амортесьори ,аз съм с 2.4 Jtd 2000г. а по номенклатура и за 2.0 бензин са със същите амортесьори но за 2.5 v6 бензин са рзлични ,въпроса ми е дали ще може да монтирам от 2.5 амортесьорите комплект с пружините .

Comment

• Ще ги монтираш без проблем, но 2.5 може да е с ниско окачване и има опасност да ти висне задницата.
                    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Алфата ми е от ниските аз съм със 136 к. двигател ,имал съм случай на светофар до мен да спре по висока Алфа по което преценявам че е 150 к.с. примерно или другия вариант е да ми е сдало тотално окачването .

Comment

• 140-та също е по-висока от 136.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Да така е 140, 150 ,2.5 и 3.0 имат различна номенклатура на амортисьорите от тези на 136к.и 2.0 бензин

Comment

• А 175 к.с. се влачи по кора...
                            Някой може ли да провери на затъмняващо се огледало кой кабел за какво служи, черния е ясен, но има още два, а трябва да свържа едно такова?
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                              А 175 к.с. се влачи по кора...
                              Някой може ли да провери на затъмняващо се огледало кой кабел за какво служи, черния е ясен, но има още два, а трябва да свържа едно такова?
                              Единия е постоянен + другия + при контакт. + при контакт мисля, че беше лилав по спомен
                              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                              Opel Astra J
                              ex:
                              Alfa Romeo 164 2.5TD
                              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Добре, на 166 не и ли работи огледалото само, когато е с пуснати светлини? Дори на 164 работи само, когато са пуснати светлините. Няма логика изобщо да е включено през останалото време. Също не трябва да работи на задна скорост. Ако са го свързали на контакт да работи постоянно нямам думи.
                                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X